Збірна України жахливо стартувала у Лізі націй: Албанія шокувала команду Реброва на очах у Шевченка

Аватар Даниіл Вереітін Даниіл Вереітін
2259
3 голоси
Збірна України жахливо стартувала у Лізі націй: Албанія шокувала команду Реброва на очах у Шевченка
Юхим Конопля проти Албанії. Фото: УАФ
Збірна України не змогла перемогти Албанію у стартовому матчі групового етапу Ліги Націй. Юхим Конопля забив другий м'яч за національну збірну

Збірна України з футболу поступилася команді Албанії у матчі першого туру групового етапу Ліги Націй. Матч у Празі завершився із рахунком 1:2. На трибунах був присутній президент УАФ Андрій Шевченко.

Після безгольового першого тайму, на початку другої половини підопічні Сергія Реброва відкрили рахунок. Юхим Конопля вдало підключився до атаки з правого флангу та ударом у нижній кут вивів Україну вперед.

🔥ДИВИТИСЯ ГОЛ КОНОПЛІ🔥

Але розвинути успіх збірній України не вдалося. Вже за п'ять хвилин албанці заробили кутовий, після подачі якого м'яч політав штрафним майданчиком української зібрної та опинився у Ісмайлі. Той з п'яти метрів поцілив у ворота.

🔥ДИВИТИСЯ ГОЛ ІСМАЙЛІ🔥

А на 66-й хвилині захист збірної України втратив у власному штрафному майданчику Асані. Той прицільно пробив без перешкод у дальній нижній кут. До кінця матчу українська збірна так і не змогла зрівняти рахунок. Фінальний свисток зафіксував перемогу Албанії – 2:1.

🔥ДИВИТИСЯ ГОЛ АСАНІ🔥

Наступний матч у Лізі Націй збірна України проведе так само у Празі, проти збірної Чехії. Ця гра відбудеться 10 вересня.

Ліга Націй. Перший тур

Україна - Албанія - 1:2 (0:0; 1:2)

Голи: Конопля, 49 – Ісмайлі, 54; Асані, 66.

🔥Читайте також: Турнірна таблиця збірної України у Лізі націй: яке місце посідає наша команда після поразки від Албанії