«Буде лютим, злим звіром»: ексзахисник збірної України чесно сказав, що насправді відбудеться у матчі з Чехією

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3282
7 голосів
«Буде лютим, злим звіром»: ексзахисник збірної України чесно сказав, що насправді відбудеться у матчі з Чехією
Олександр Кучер, фото: СК Дніпро-1
Колишній оборонець національної збірної України Олександр Кучер поділився очікуваннями від майбутнього гостьового матчу синьо-жовтих із Чехією у рамках другого туру Ліги В Ліги націй.

Ексзахисник збірної України Олександр Кучер в інтерв’ю сайту «Український футбол» висловився про майбутній матч команди Сергія Реброва проти Чехії в другому турі Ліги В Ліги націй.

Експерт погодився, що підопічні Івана Гашека будуть надмотивованими після розгромної поразки у першому турі від Грузії (1:4).

«Звісно. Перед власними фанами чехи будуть намагатися реабілітуватися за поразку від грузинів, тому очікую на дуже складну гру у вівторок. Чехи дуже фізично сильні. Сповідують так званий вертикальний футбол. Класно діють на стандартах. Чехія у вівторок буде лютим, злим звіром».

Спеціаліст сподівається, що Реброву все ж вдасться оперативно налагодити гру своєї команди.

«А те, що нині багато фанів критикує Реброва, то це зрозуміло: виграє команда, програє тренер. Цю істину ще ніхто не скасовував. Та я впевнений, що Сергій проведе серйозну розмову з хлопцями, проаналізує помилки та зробить правильні висновки – і він, і його підопічні», – сказав Кучер.

  • Матч України проти Чехії відбудеться 10 вересня. Старт гри – о 21:45 за Києвом;
  • У першому турі синьо-жовті в домашній зустрічі поступилися Албанії (1:2).