Оболонь звільнила Іващенка? В клубі УПЛ жорстко відреагували на інформацію про відставку тренера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
309
1 голос
Оболонь звільнила Іващенка? В клубі УПЛ жорстко відреагували на інформацію про відставку тренера
Валерій Іващенко. Фото: Google
Генеральний директор київської Оболоні Олександр Різниченко категорично спростував розтиражовану вітчизняними ЗМІ новину про звільнення головного тренера «пивоварів» Валерія Іващенка.

Неправда. Мова про оприлюднену сьогодні, 2 вересня, новину про звільнення головного тренера Оболоні Валерія Іващенка. Спростував факт розірвання контракту з фахівцем генеральний директор «пивоварів» Олександр Різниченко.

«Всі перебувають на своїх місцях. У тому числі Іващенко. Ніхто нікого ще не звільнював», – сказав Різниченко в інтерв'ю ТаТоТаке.

Нагадаємо, що 43-річний Валерій Іващенко очолив Оболонь у 2021 році. До цього спеціаліст також працював у структурі київського клубу, зокрема був виконувачем обов'язки головного тренера.

  • Після п’яти турів у новому чемпіонаті столичні «пивовари» мають в активі одне очко та займають останню, 16 сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі команда Валерія Іващенка вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 13 вересня, початок гри у Києві о 18:00.