Найгірша команда УПЛ знову програла: матч-відкриття п’ятого туру завершився вилученням і незарахованим голом

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
452
3 голоси
Найгірша команда УПЛ знову програла: матч-відкриття п’ятого туру завершився вилученням і незарахованим голом
Гравці Оболоні та Зорі. Фото: ФК Оболонь
У п’ятницю, 30 серпня, Оболонь вдома поступилася Зорі (0:2) в рамках першої гри п’ятого туру чемпіонату України. «Пивовари» зазнали четвертої поразки в УПЛ поспіль.

Зоря під керівництвом Младена Бартуловича, який змінив на посаді в.о. головного тренера Юрія Коваля, здолала Оболонь (2:0) в п’ятому турі УПЛ.

🔥Відео голів матчу🔥

Луганці відкрили рахунок у матчі на 19-й хвилині – в зоні підбору здорово зорієнтувався Петар Мічин та ударом в один дотик вразив ближній кут воріт суперника.

Подвоїли власну перевагу луганці на 52-й хвилині, коли з передачі Дениса Антюха відзначився першим своїм голом після повернення Пилип Будківський. Вінгер пролетів по флангу та виконав передачу до штрафного майданчику, і форварду залишалося розстріляти ціль.

На 62-й хвилині практично поховав усі шанси Оболоні на очки в цьому матчі Валерій Дубко, який вилучився з поля за другий «гірчичник».  На 77-й хвилині Зорі навіть вдалося втретє вразити ворота Оболоні силами Едуардо Герреро, однак арбітр не зарахував м’яч, зафіксувавши фол Мічина.

Таким чином, команда Валерія Іващенка програла четвертий матч поспіль в УПЛ із загальним рахунком 0:12.

Футбол. УПЛ. Київ. Стадіон «Оболонь Арена». П’ятий тур

Оболонь – Зоря – 0:2

Голи: Мічин, 19, Будківський, 52

Вилучення: Дубко, 62

  • Оболонь розташовується на 16-му, останньому, місці в таблиці УПЛ, маючи в активі одне очко. В наступному турі після міжнародної паузи команда вдома прийме Олександрію;
  • Зоря вирвалася на другу сходинку із дев’ятьма набраними балами. Далі на чорно-білих чекає домашня гра із Динамо.