«От скажіть, на кого піде краще вболівальник в УПЛ?»: Заваров назвав клуб, який повинен замінити Дніпро-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1565
2 голоси
«От скажіть, на кого піде краще вболівальник в УПЛ?»: Заваров назвав клуб, який повинен замінити Дніпро-1
Олександр Заваров. Фото: Google
Культовий півзахисник київського Динамо та колишній в.о. головного тренера національної збірної України Олександр Заваров озвучив свою думку щодо того, хто має замінити Дніпро-1 в УПЛ у наступному сезоні.

Ще до виконкому УАФ, на якому нарешті визначать долю вакантного місця в УПЛ-2024/25 рр., тобто, ухвалять на офіційному рівні, хто замінить в еліті українського футболу розформований СК Дніпро-1, все більше авторитетних людей схиляються до того, що це буде Минай. 

Слідом за легендарним Динамівцем Олегом Блохіним, який натякнув, що це, ймовірно, і буде ФК з передмістя Ужгорода, сходу думку озвучив й Олександр Заваров.

«Закарпатський футбол впродовж багатьох років був представлений у чемпіонаті України своїми командами у вищій та першій лігах – спочатку Закарпаттям, потім Верховиною, Говерлою. Нині ж він представлений Минаєм. Ясна річ, що на шальки терезів цей клуб з першоліговим Епіцентром не поставиш. От скажіть, на кого піде краще вболівальник в УПЛ – на Минай чи на Епіцентр? Та й спортивний принцип ніхто не відміняв», –  розповів Заваров в інтерв'ю UA-Футбол.

  • Закарпатський Минай та харківський Металіст 1925 у сезоні 2023/23 років зайняли 15 та 16 місця у підсумковій таблиці УПЛ відповідно та понизилися у класі до Першої ліги. Саме ці команди і вважають головними фаворитами за заміщення Дніпра-1.
  • За підвищення у класі від Першої ліги боролися київський Лівий берег та Епіцент з Кам'янця-Подільського.