«Якби я працював у Минаї…»: Блохін висловився щодо зняття Дніпра-1 з УПЛ – заява легенди футболу

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
971
2 голоси
«Якби я працював у Минаї…»: Блохін висловився щодо зняття Дніпра-1 з УПЛ – заява легенди футболу
Олег Блохін. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо та національної збірної України Олег Блохін висловив свою думку щодо того, хто має замінити Дніпро-1 в УПЛ у сезоні 2024/25 років.

Доленосний виконком УАФ, на якому остаточно визначать долю вакантного місця в УПЛ-2024/25 рр., тобто, хто замінить в еліті українського футболу розформований Дніпро-1, відбудеться 22 липня. 

Саме у понеділок футбольна громадськість і дізнається, кому ж пощастить, закарпатському Минаю чи іншому клубу, бо ж нині це питання без відповіді. 

«Це питання до УПЛ та УАФ. Саме після рішення клубів еліти вони повинні визначити – залишати в еліті Минай чи проводити «пульку» за участі чотирьох претендентів (Минай, Металіст 1925, Лівий Берег та Епіцентр, прим. – Sport-express.ua). Якщо клуби проголосували 8:5 на користь закарпатської команди, то тепер останнє слово за Виконкомом УАФ. Як він вирішить – так і буде. Почекаємо до понеділка. 

Якби я працював у Минаї, то сказав би, що потрібно Дніпро-1 замінити Минаєм. А якби працював в іншому клубі, то ратував би за нього«», – сказав Блохін в коментарі  UA-Футбол.

  • Закарпатський Минай та харківський Металіст 1925 у сезоні 2023/23 років зайняли 15 та 16 місця у підсумковій таблиці УПЛ відповідно та понизилися у класі до Першої ліги. Саме ці команди і вважають головними фаворитами за заміщення Дніпра-1.