«Селезньов сказав, що клуб збирається погасити борг, але це тільки слова»: легенду Шахтаря «кинули» на гроші

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
686
2 голоси
«Селезньов сказав, що клуб збирається погасити борг, але це тільки слова»: легенду Шахтаря «кинули» на гроші
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Колишній головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер розповів, що дніпровський клуб ще досі не розрахувався із ним за його роботу. Спеціаліст не втрачає надії отримати чесно зароблені кошти.

Ексголовний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер в інтерв’ю сайту Sport-express.ua розповів, чи нарешті розрахувався із ним дніпровський клуб за роботу.

«Читав у пресі, що В’ячеслав Фрідман обіцяв з усіма розрахуватися, але поки що тиша. Нещодавно бачив Женю Селезньова, він сказав, що клуб збирається погасити борг, але поки що це тільки слова, конкретики ніякої немає».

Спеціаліст зізнався, наскільки велику суму йому винні.

«Пристойну. Три місяці зарплати і бонуси за друге місце та єврокубки».

Кучер пояснив, що кажуть у Палаті вирішення спорів УАФ.

«Я подав туди заяву, але поки що її не розглядали, хоча часу минуло досить багато».

Спеціаліст відповів, що відчуває в контексті останніх новин про можливе зникнення Дніпра-1.

«Важко щось говорити. Подивимося на ділі, коли буде остаточне рішення, хто хороший, хто поганий, хто молодець, а хто ні».

Кучер дав зрозуміти, чи не боїться, що Дніпро-1 збанкрутує і борг йому так ніхто і не поверне.

«Я ці гроші чесно заробив і розраховую їх отримати. Але найсумніше у цій ситуації те, що може розпастися клуб з УПЛ і єврокубків. Прикро втрачати такі команди. Люди туди вклали гроші, емоції і душу, а тепер сталася така неприємна ситуація», – сказав Кучер.

  • Нагадаємо, що Кучер працював головним тренером Дніпра-1 з 2022 по 2023 рр. і посів з ним історичне друге місце, а також вперше в історії клубу зіграв у єврокубках;
  • Протягом ігрової кар’єри головною його командою був Шахтар. На позиції захисника він захищав кольори «гірників» з 2006 по 2017 рр. (295 матчів, 12 голів, чотири асисти).