Чорноморець офіційно представив нового тренера: наступником Григорчука став фахівець, який працював за кордоном

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
848
1 голос
Чорноморець офіційно представив нового тренера: наступником Григорчука став фахівець, який працював за кордоном
Олександр Бабич. Фото: Google
Керівництвом одеського Чорноморця досягнуто домовленості з Олександром Бабичем, який стане новим головний тренером «моряків» і підпише контракт найближчими днями.

Олександр Бабич – новий головний тренер Чорноморця. Офіційно. Керівництвом одеського клубу досягнуто домовленості з фахівцем, останнім місцем роботи якого був болгарський Пірін. Про це повідомила пресслужба ФК з Одеси.

«По прибуттю Олександра Олександровича в Україну, відбудеться його представлення в якості головного тренера команди.

Одразу як Олександр Бабич повернеться до рідної Одеси, спеціаліст поспілкується з клубною пресслужбою і розповість про плани на сезон та шляхи їх реалізації», – йдеться в пресрелізі.

Нагадаємо, що Бабич в одному зі своїх інтерв’ю відкрито назвав вимоги до керівництва Чорноморця, після виконання яких він готовий очолити «моряків». Тож, можна припустити, що боси синьо-чорних виконали їх.

За підсумками сезону 2023/24 рр. Бабич не зумів утримати Пірін в еліті болгарського футболу: клуб з Благоєвграда вилетів з Першої ліги до другого за рангом дивізіону.

У цьогорічне літнє міжсезоння крісло головного тренера Чорноморця залишив Роман Григорчук. Український фахівець очолив азербайджанський Нефтчі з Баку.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Чорноморець фінішував на 12-му місці.
  • На посаді головного тренера Бабич працював з українськими Чорноморцем з Одеси, Маріуполем, Кривбасом із Кривого Рогу, одеською Жемчужиною та болгарськими Фратрією і Піріном.