Потенційний наступник Григорчука поставив ультиматум Чорноморцю: тренер сказав, за якої умови очолить клуб

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
425
1 голос
Потенційний наступник Григорчука поставив ультиматум Чорноморцю: тренер сказав, за якої умови очолить клуб
Олександр Бабич. Фото: Google
Український фахівець Олександр Бабич може стати новим головним тренерського одеського Чорноморця, якщо керівництво «моряків» створить сприятливий для нього мікроклімат в колективі.

Олександр Бабич підтвердив інформацію від численних вітчизняних інсайдерів, що він дійсно мав предметну розмову з керівництвом Чорноморця, які пропонували йому очолити одеський клуб. 

Український фахівець не проти ще раз стати кермовим одеського ФК, але в нього є конкретне побажання до керівництва «моряків».

«Головна умова – закрити борги перед футболістами. Це дуже впливає на мікроклімат у колективі та ефективність робочого процесу. Я був у подібній ситуації і як гравець, і як тренер. Знаю, що в такій атмосфері дуже складно тренувати і тренуватися.

Керівництво нашого з помічниками нинішнього клубу (Піріна, – прим. Sport-express.ua) готове увійти в становище, але без шкоди для команди, яка також готується до нового сезону. Тому як дедлайн для всіх сторін встановили середину цього тижня.», –  розповів Бабич в інтерв'ю ТаТоТаке.

За підсумками сезону 2023/24 років Пірін, з яким Бабич має чинний до 25 червня 2025 року, вилетів з Першої ліги Болгарії до другого за силою дивізіону.

Нагадаємо, що в міжсезоння крісло головного тренера Чорноморця залишив Роман Григорчук. Він пристав на пропозицію азербайджанського Нефтчі з Баку.

  • У підсумковій турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги Чорноморець фінішував на 12-му місці.
  • На посаді головного тренера Бабич працював з українськими Чорноморцем з Одеси, Маріуполем, Кривбасом із Кривого Рогу, одеською Жемчужиною та болгарськими Фратрією і Піріном.