Його «кинули» і Курченко, і Коломойський: відомий український футболіст майже рік грав «за спасибі»

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1185
2 голоси
Його «кинули» і Курченко, і Коломойський: відомий український футболіст майже рік грав «за спасибі»
Максим Третьяков. Фото: СК Дніпро-1
Вінгер Дніпра-1 Максим Третьяков пригадав, як увесь сезон 2015/16 грав практично безплатно за Дніпро та Металіст, які потім були розформовані.

Вінгер Дніпра-1 Максим Третьяков в інтерв’ю сайту «Український футбол» пригадав, як на його очах розвалювався старий ФК Дніпро. Футболіст пробачив борги клубу Ігоря Коломойського.

«Так, я застав ту ситуацію, ще у тому Дніпрі. Той борг я пробачив команді ФК Дніпро. Це вже коли перейшов у Чорноморець».

Футболіст відповів за скільки місяців йому заборгували, а також додав, що в тому самому сезоні 2015/16 ще й потрапив до Металіста Сергія Курченка, що гаснув, і де були ідентичні проблеми.

«Здається, за чотири мені заборгували. Того сезону у мене взагалі унікальна ситуація склалася. З Дніпра я пішов у оренду в Металіст. А там також проблеми з фінансами були. Тож мені, якщо не помиляюся, чотири зарплати винні залишилися у Дніпрі і п’ять – у Металісті».

В підсумку ту кампанію Третьяков відіграв фактично безплатно.

«Мені здається, що я тоді побив рекорд невиплат в УПЛ. Безкоштовно майже увесь сезон 2015/16 відпрацював. Але на той момент, коли у мене не було ще сім’ї і дітей, я сприйняв це спокійно. Тоді мені просто хотілося грати у футбол на рівні клубів УПЛ», – сказав футболіст.