«Я готовий покинути посаду і вийти з футболу»: співвласник і почесний президент Дніпра-1 згодні віддати клуб

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
325
2 голоси
«Я готовий покинути посаду і вийти з футболу»: співвласник і почесний президент Дніпра-1 згодні віддати клуб
Юрій Береза. Фото: СК Дніпро-1
Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза відверто розповів про стан справ у дніпровському клубі, який є близьким до свого зникнення з футбольної мапи України.

Почесний президент Дніпра-1 Юрій Береза повідомив про ситуацію в клубі, який є близьким до розформування через фінансові труднощі.

За його словами, Дніпро-1 нині знаходиться у пошуках нового інвестора, і він особисто готовий передати справи людині, яка візьме на себе цю роль.

«Можу сказати, що є велика проблема з інвестором. Це категоричне й критичне питання. Тому я готовий розглянути всі умови й пропозиції щодо нового інвестора. Готовий навіть покинути посаду почесного президента, вийти з футболу і передати всі юридичні права тому хто готовий врятувати клуб».

Береза відповів, чи у такому випадку його син Максим, який є президентом і співвласником клубу, продасть чи віддасть свою частку комусь іншому.

«Місто Дніпро має право на великий футбол і Лігу чемпіонів. Якщо заради цього треба пожертвувати своєю посадою та часткою, то я і Максим готові», – сказав Береза в інтерв’ю телеграм-каналу «Дніпрянин».

  • За останньою інформацією, керівництво Дніпра-1 перенесло вихід команди із відпустки на 8 липня і саме у цю дату має визначитись майбутнє клубу;
  • Дніпро-1 за підсумками сезону 2023/24 посів четверте місце в турнірній таблиці УПЛ;
  • Вже 25 липня та 1 серпня команда має грати матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій проти Академії Пушкаша;
  • Новий сезон УПЛ для Дніпра-1 стартує 3 серпня матчем з ЛНЗ.