«Цинічна здача матчу»: Вацко розповів, як сприйняли скандальну гру Динамо в кулуарах українського футболу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6155
6 голосів
«Цинічна здача матчу»: Вацко розповів, як сприйняли скандальну гру Динамо в кулуарах українського футболу
Капітани Динамо і Зорі, фото: УПЛ
Відомий журналіст Віктор Вацко підбив невтішні результати сезону для луганської Зорі. Особливо він зупинився на темі бойкоту гравцями гостьового матчу проти Динамо (0:2) у 21-му турі УПЛ.

Журналіст Віктор Вацко жорстко пройшовся по Зорі, яка відверто провалила сезон 2023/24. Особливо його зачепив розгардіяш з тренерами та бойкот гравцями матчу з Динамо (0:2).

«Команда із єврокубковим складом, але клуб із хаосом всередині. Штанга із тренером Ненадом Лалатовичем, штанга із наступним тренером Валерієм Кривенцовим. Х*р пойми що із дивовижним страйком провідних футболістів, які відмовилися грати проти київського Динамо, але натомість грали проти всіх інших».

Вацко розповів, що думають про ту сумнозвісну гру футбольні люди.

«Вони можуть говорити й писати все, що завгодно. Але я вам скажу, як це все сприйнято в кулуарах нашого футболу. Українське футбольне закулісся називає цю історію не інакше як цинічною здачею матчу. Кулуарно так говорять. Доказів ніхто не має, але глобально х*р хто в це все повірив».

Єдиним просвітом для Зорі журналіст назвав роботу нового тренерського штабу на чолі з Юрієм Ковалем та Младеном Бартуловичем.

«Єдиний плюс цього сезону Зорі знаєте для кого? Для Коваля і Бартуловича, які насправді дуже добре проявили себе у тренерському тандемі й були колосальним дисонансом порівняно з Лалатовичем і Кривенцовим», – сказав Вацко у програмі YouTube-каналу «Вацко Live».

  • Зазначимо, що ряд основних гравців Зорі, за інформацією ЗМІ, відмовилися виходити на гру проти Динамо через затримку з виплатою премій. Ближче до завершення сезону принаймні більшу частину боргу погасили;
  • Луганці завершили кампанію в УПЛ на десятому місці.