«Ми бачили Шевченка на бою Усика? А я хотів побачити його на матчі Ворскла – Шахтар»: жорстка претензія Алієва

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1488
8 голосів
«Ми бачили Шевченка на бою Усика? А я хотів побачити його на матчі Ворскла – Шахтар»: жорстка претензія Алієва
Олександр Усик і Андрій Шевченко, фото: Instagram
Колишній півзахисник Динамо Олександр Алієв жорстко висловився про президента УАФ Андрія Шевченка. Він не зрозумів, чому той не був присутнім на фіналі Кубка України Ворскла – Шахтар (1:2).

Ексхавбек Динамо Олександр Алієв не зрозумів, чому голова УАФ Андрій Шевченко замість фіналу Кубка України Ворскла – Шахтар (1:2) у Рівному поїхав до Ер-Ріяду дивитися боксерський бій Олександра Усика проти Тайсона Ф’юрі.

«Ми бачили його на бою Усика? А я б хотів побачити його на матчі Ворскла – Шахтар, коли нагородження було. Президент федерації не є присутнім на нагороджені».

Алієв заявив, що не пам’ятає подібних прецедентів у минулому.

«Коли був Григорій Михайлович Суркіс президентом федерації, не має значення Динамо грало чи Шахтар – [він був]. Всі [президенти були]».

Колишній футболіст вважає, що Шевченко почав активно з’являтися у публічному просторі лише після того, як зникла небезпека окупації Києва.

«Коли почалася повномасштабна війна, я його чотири місяці взагалі не чув, не бачив. А чотири місяці пройшло, він почав приїжджати в Україну, коли в Києві не було російських відморозків».

Алієв не вірить у благі наміри Шевченка.

«Це про що каже? Зате ми патріоти… Патріот – хто бере автомат і йде на поле бою. А бити себе в груди… Молодець, збираєш гроші для пацанів… United 25 чи 24, я не знаю, що це таке… Але де ти був перших чотири місяці, коли тут гриміло все в Києві».

Він закликав не героїзувати нового голову УАФ.

«Особистий конфлікт? Немає. Я люблю справедливість. Якщо це зелене, то зелене, якщо біле – значить біле. А ходити, сльози лити… У нас найголовніші герої – ті пацани, які гинуть і зараз стріляють в окопах. Це для нас найбільш справжні герої», – заявив Алієв у програмі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Нагадаємо, що Шевченко став президентом УАФ у січні 2024 року. До цього проживав із сім’єю за кордоном;
  • Алієв за початку великої війни добровільно вступив у лави ЗСУ.