Шевченко прибув до Саудівської Аравії та зустрівся з Усиком: деталі візиту очільника УАФ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
702
1 голос
Шевченко прибув до Саудівської Аравії та зустрівся з Усиком: деталі візиту очільника УАФ
Олександр Усик та Андрій Шевченко. Фото: Googlе
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прибув до столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяду, аби підтримати Олександра Усика в поєдинку проти Тайсона Ф'юрі.

Поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком відбудеться 18 травня.

Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прибув до столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяду, щоб підтримати чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика в бою з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.

«Українці, передаємо всім вітання. Ми разом і ми єдині. І тільки, коли ми разом, то ми єдині. Слава Україні! Героям слава!», – заявили Усик та Шевченко за підсумками зустрічі.

ВІДЕО ЗУСТРІЧІ МОЖЕТЕ ПЕРЕГЛЯНУТИ У НАШОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ

Сайт Sport-express.ua за допомоги Леоніда Лоївського та Дмитра Сосновського проаналізував шанси Олександра Усика на перемогу у бою з Тайсоном Ф'юрі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Sport-express.ua розповів, де дивитися бій Усик – Ф'юрі у прямій трансляції в Україні.
  • 25 січня Андрія Шевченка за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Колишній тренер збірної України став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.