Полісся офіційно призначило нового головного тренера: він працював у Дніпрі-1 та його хвалив помічник Реброва

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
709
1 голос
Полісся офіційно призначило нового головного тренера: він працював у Дніпрі-1 та його хвалив помічник Реброва
Геннадій Буткевич та Імад Ашур. Фото: Полісся
Головним тренером житомирського Полісся офіційно призначений Імад Ашур, який раніше працював у складі Дніпра-1 U-19. Сергій Шищенко залишиться у структурі клубу.

Сьогодні, 26 травня, пресслужба житомирського Полісся офіційно повідомила, що новим головним тренером команди став Імад Ашур. Власник Полісся Геннадій Буткевич був присутнім на представлені фахівця.

Сергій Шищенко, який раніше виконував обов’язки керманича  «вовків‎», залишається в структурі клубу, але його посада уточнюється. 

Відзначимо, що спортивний директор словацького ДАК та помічник Сергія Реброва у національній команді України Гліб Платов вважає, що найперспективнішим тренером в Україні є саме Імад Ашур.

  • Полісся завершило сезон чемпіонату України 2023/24 на п’ятому місці, набравши 50 очок, та забезпечивши собі участь у кваліфікації Ліги конференцій.
  • Дніпро-1 U-19 завершив національну першість у своїй віковій групі на третій позиції, набравши 53 очки. Виграло турнір Динамо (73 пункти), а другим фінішував донецький Шахтар.