Помічник Реброва у збірній назвав найперспективнішого молодого тренера України: вибір може здивувати

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
694
1 голос
Помічник Реброва у збірній назвав найперспективнішого молодого тренера України: вибір може здивувати
Гліб Платов. Фото: Google
Спортивний директор словацького ДАК та помічник Сергія Реброва у національній команді України Гліб Платов вважає, що найперспективнішим тренером в Україні є наставник Дніпра-1 U-19 Ашур Імад Халед.

Гліб Платов впевнений, що у чемпіонаті України є декілька сильних та перспективних тренерів, які створили гарні команди завдяки своїй праці.

«Тренерські команди в УПЛ? Іващенко робить гарну роботу в Оболоні. Віталій Пономарьов робить дуже цікаву роботу з Рухом. Дулуб в ЛНЗ. Григорчук в Чорноморці.

Мені дуже цікаво, що буде робити Шандрук у Вересі. Мені дуже подобається цей тренер - молодий фахівець. В нас є цікаві кадри, в нас немає кризи тренерів».

Помічник Сергія Реброва у збірній України здивував своїм баченням найперспективнішого тренера нашої країни.

«Якщо обирати з маловідомих фахівців? Це, звісно, Імад Ашур. Я не можу бути об’єктивним, але з моєї точки зору це, мабуть, найперспективніший молодий тренер в нашій країні з відривом.

За рахунок його комплексного профайлу, знань, особистих якостей, емоційного інтелекту, вибудови інтеракцій, освіти, освіченості. Він знає 6 чи 7 мов. Він структурно працює по 22 години на добу. Це божевільна людина», – сказав Платов у коментарі ТаТоТаке.

  • Після 23-х зіграних матчів в рамках чемпіонату України U-19 команда Ашура посідає третє місце у турнірній таблиці з 45-ма балами в активі.
  • Лідирують у першості Динамо та Шахтар, які набрали 57 та 53 очка відповідно.