Дніпро-1 припинить існування? Джерело повідомило про серйозні проблеми в команді Максимова

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1054
1 голос
Дніпро-1 припинить існування? Джерело повідомило про серйозні проблеми в команді Максимова
Юрій Максимов. Фото: Google
Проблеми Дніпра-1 стають дедалі масштабними – у команді Юрія Максимова тривалий час не виплачують заробітну плату, а лідери можуть піти безкоштовно.

Головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов вже повідомляв, що у команди є серйозні фінансові проблеми і 70% футболістів можуть піти зі складу дніпрян.

Також наші колеги з сайту «‎Український футбол» повідомляли, що наставник команди піде з клубу після завершення нинішнього розіграшу чемпіонату України.

Сьогодні, 25 травня, з’явилися нові подробиці щодо проблем дніпрян. Команда отримала гроші лише за січень місяць. Керівництво наразі не повідомляє, коли вдасться погасити фінансові борги.

Дніпро-1 чекає звершення поточного сезону, а тоді, ймовірно, буде чіткіша картина. Нікому з гравців, у яких закінчуються контракти, не пропонують їх пролонгувати. Майбутнє клубу виглядає туманним. Про це повідомив Футбол24.

  • За підсумками 29 турів Дніпро-1 має в доробку 49 залікових балів та займає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі, заключному, команда Юрія Максимова на виїзді зіграє проти одеського Чорноморця. Поєдинок заплановано на 25 травня. Початок гри у Києві о 15:30.