«Команда залежить від однієї людини»: Максимов повідомив сумні новини про Дніпро-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
438
1 голос
«Команда залежить від однієї людини»: Максимов повідомив сумні новини про Дніпро-1
Юрій Максимов та гравці Дніпра1 на своїй тренувальній базі. Фото: СК Дніпро-1
Чинний головний тренер Дніпра-1 Юрій Максимов висловився про найближче майбутнє своєї команди та клубу загалом, натякнувши, що воно дуже туманне.

Попереду на Дніпро-1 чекають дуже складні часи. Про це можна говорити після досить сміливого коментаря Юрія Максимова, який не став лукавити і виклав, що і як нині відбувається всередині його колективу та клубу.

«Ще в зимовий період володіли інформацією, що є якісь питання. Ви ж розумієте, що команда залежить від однієї людини. До останнього моменту ще не знаємо, що буде. Десь уже відсотків 70 хлопців домовилися з іншими командами, вже попідписували контракти.

У лютому зібралися всі хлопці та сказали, що разом дограємо чемпіонат. Вже всі все розуміли. Так що ми домовилися, що разом дограємо чемпіонат, а потім уже буде… Що потім буде, що потім. Слово «дограємо» – ви ж розумієте. Хтось боїться травму отримати, у когось футболка Дніпра-1, а під нею – інша футболка», – сказав Максимов в коментарі FootballHub.

  • За підсумками 29 турів Дніпро-1 має в доробку 49 залікових балів та займає четверту сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі, заключному, команда Юрія Максимова на виїзді зіграє проти одеського Чорноморця. Поєдинок заплановано на 25 травня. Початок гри у Києві о 15:30.