Президент клубу УПЛ назвав арбітрів, яких не хотів отримати на матчі: УАФ на зустріч не пішла

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
142
1 голос
Президент клубу УПЛ назвав арбітрів, яких не хотів отримати на матчі: УАФ на зустріч не пішла
Віктор Копієвський. Фото: Google
Президент столичної Оболоні Олександр Слободян відкрито назвав імена кількох арбітрів УПЛ, до роботи яких він має певні претензії та не хоче бачити на матчах свого ФК.

Олександр Слободян відверто зізнався, що йому не подобаються деякі арбітри, які мають право працювати на поєдинках української Прем’єр-ліги.

«Ми офіційно зверталися, щоб нам окремих суддів не призначали на ігри Оболоні. На жаль, нам не пішли на зустріч. З точки зору суддівства можна говорити дуже багато. Звичайно, від помилок незастрахований ніхто.

Є ще і VAR, який є темною стороною в роботі суддів. Давайте згадаємо Копієвського, як він судив Оболоні і Металісту 1925, натягуючи пенальті. Той самий Іванов. До слова, по них ми зверталися, щоб нам їх не призначали», –  розповів Слободян в інтерв’ю «Українському футболу».

  • Після 29 турів Оболонь має в активі 26 залікових балів та займає 13 щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. За тур до фінішу чемпіонату «пивовари» ще не гарантували собі збереження прописки в еліті.
  • У заключному матчі поточного чемпіонату клуб Олександра Слободяна вдома прийматиме Олександрію. Поєдинок заплановано на 25 травня. Початок гри у Києві о 15:30.