Фрідман відреагував на резонансну заяву Максимова: функціонер повідомив, чи буде існувати Дніпро-1

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
402
1 голос
Фрідман відреагував на резонансну заяву Максимова: функціонер повідомив, чи буде існувати Дніпро-1
В’ячеслав Фрідман. Фото: Google
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман відреагував на резонансну заяву головного тренера команди Юрія Максимова та розповів, чи продовжить СК існування у наступному сезоні.

Вчора, 19 травня, Юрій Максимов дав зрозуміти, що шанси вболівальників Дніпра-1 на те, що їх улюблена команда буде виступати у наступному сезону УПЛ низькі.

«У лютому зібралися всі хлопці та сказали, що разом дограємо чемпіонат. Вже всі все розуміли. Так що ми домовилися, що разом дограємо чемпіонат, а потім уже буде… Що потім буде, що потім.

Слово «дограємо» – ви ж розумієте. Хтось боїться травму отримати, у когось футболка Дніпра-1, а під нею – інша футболка, – заявив Максимов для YouTube-каналу «Football Hub».

В’ячеслав Фрідман ексклюзивно для «УФ» розповів, що не розуміє, чому фахівець зробив подібну заяву і запевнив, що дніпровська команда продовжить своє існування.

«СК Дніпро-1 буде точно грати в УПЛ у новому сезоні, а з Максимовим я не хочу вступати в публічну дискусію. Я не розумію, чому він це сказав. Минулого разу він говорив, що 13 гравців покинуло команду, але це було не так‎», – сказав комерційний директор Дніпра-1.

  • За тур до фінішу чемпіонату України Дніпро-1 йде на четвертому місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи 49 очок в активі.
  • В останньому матчі цього сезону 25 травня команда Максимова зіграє з одеським Чорноморцем.