«Я їх поставив під душ, щоб привести до тями»: Сабо розповів цікаву історію про Алієва та Мілевського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
77
1 голос
«Я їх поставив під душ, щоб привести до тями»: Сабо розповів цікаву історію про Алієва та Мілевського
Олександр Алієв та Артем Мілевський. Коллаж: FanDay.net
Колишній головний тренер Динамо та збірної України Йожеф Сабо поділився спогадами про гулянки ексгравців столичного клубу Артема Мілевського та Олександра Алієва.

Йожеф Сабо в ексклюзивному коментарі для сайту Sport-express.ua розповів, що Артем Мілевський та Олександр Алієв мали проблеми з дисципліною.

«Мілевського і Алієва я двічі брав на збори з першою командою Динамо і обидва рази відправляв назад через п'янки. Пам’ятаю, вони мали їхати від нас у молодіжну збірну, яку очолював Михайличенко». 

Фахівець згадав, як одного разу «кенти‎» так напилися, що не могли встати з ліжка.

«Рано вранці я кажу адміністратору: «Поклич Алієва і Мілевського, за ними вже таксі приїхало». Вони мали в аеропорт їхати. Адміністратор повернувся ошелешеним: «Йожефе Йожефовичу, вони встати не можуть». 

Екснаставник Динамо додає, що ввечері футболісти були тверезі.

«Ну як вони примудрилися, га?! Я ж увечері перевіряв, усе нормально було! Мабуть, уночі пристойно випили. Я їх поставив під душ, щоб привести до тями і відправив у молодіжку. А що з ними зробив Михайличенко, я вже не пам'ятаю». 

Досвідчений тренер впевнений, що обидва гравці могли досягти більшого, але самі обрали шлях руйнації.

«Алієв і Мілевський самі себе знищили. Зараз Алієв служить у ЗСУ – молодець, спасибі йому. Він і Мілевському допоміг, у клініку його поклав, але вони чомусь посварилися. Слава Богу, що Артем зараз одужав, бажаю йому тільки здоров'я. Він хоче ще грати у футбол, бігає за якусь команду, але його час вже минув», – сказав Сабо.

  • Сабо тренував Динамо чотири рази за свою наставницьку кар'єру: 1994, 1995-1997, 2004-2005, 2007.
  • Мілевський грав у першій команді Динамо з 2003-го по 2013 рік.
  • Алієв виступав за киян з 2006-го по 2010-й, з 2011-го по 2012-й та у 2013 році.