За погром Колоса і вольову перемогу над Минаєм: УПЛ назвала найкращих гравця і тренера 27-го туру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
76
1 голос
За погром Колоса і вольову перемогу над Минаєм: УПЛ назвала найкращих гравця і тренера 27-го туру
Андрій Ярмоленко та Олег Шандрук. Фотоколаж: УПЛ
Атакувальний півзахисник київського Динамо Андрій Ярмоленко та головний тренер Вереса Олег Шандрук визнані найкращим гравцем та тренером 27-го туру УПЛ.

Лідер київського Динамо, автор одного з голів у поєдинку проти Колоса (5:0) Андрій Ярмоленко, визнаний найкращим гравцем 27-го туру української Прем’єр-ліги. Голеадор біло-синіх набрав 39.6% голосів вболівальників.

А найкращим тренером звітного туру УПЛ став наставник рівненського Вереса Олег Шандрук, команда якого переграра Минай (3:1). Він удостоївся 38,1 % голосів вболівальників. Про це проінформувала пресслужба української Прем’єр-ліги.

Нагадаємо, що на першому етапі голосування за найкращого гравця та тренера туру, представники УПЛ опитують спортивних журналістів та партнерів ліги. На другому етапі у соціальних мережах Української Прем’єр-Ліги своїх фаворитів обирають глядачі. 

  • Після 27 турів Динамо має в активі 63 залікові бали та займає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає чотири очки.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють саме проти «гірників». Українське класичне заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Андрій Ярмоленко у поточному сезоні відіграв у футболці з літерою Д на серці 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: вісім голів, чотири результативні передачі.
  • Верес маючи в доробку 23 очки займає 14 щабель. У турі номер 28 рівняни на виїзді гратимуть проти Зорі. Матч у Києві буде зіграно 13 травня. Стартовий свисток у столиці України має прозвуати о 18:00.