Не тільки Минай – Динамо: УАФ розпочала службове розслідування ще двох матчів

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
708
1 голос
 Не тільки Минай – Динамо: УАФ розпочала службове розслідування ще двох матчів
Андрій Давиденко. Фото: УАФ
Голова Служби внутрішніх розслідувань протиправної поведінки учасників футбольних змагань УАФ Андрій Давиденко надав повний перелік матчів, які нині підлягають пильній перевірці на предмет їх договірного характеру.

Андрій Давиденко в рамках звіту всіх топових менеджерів УАФ за перші 100 днів роботи на посаді президента асоціації Андрія Шевченка, розповів про діяльність своєї служби.

«У перші тижні роботи команда служби УАФ превентивно запобігла впливу (маніпулюванню) на результат матчу Минай – Динамо. Також було розпочато два службові розслідування: перша ліга, Металіст – Кремінь, друга ліга, Карпати-2 – Нива. Загалом службою було проведено поліграфічне дослідження 30-ти арбітрів і спостерігачів арбітражу.

За результатами окремих досліджень взято пояснення», – наводить слова Давиденка пресслужба УАФ.

Давиденко до роботи в УАФ багато років працював у правоохоронних органах та має досвід співпраці з УАФ у питаннях боротьби з впливом на результати футбольних матчів.

  • 25 січня за підсумками звітно-виборчого Конгресу Андрія Шевченка було обрано президентом Української асоціації футболу (УАФ).
  • Легендарний бомбардир київського Динамо, італійського Мілану та Челсі став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії.