«Це буде фінальний матч»: Судаков після розгрому Чорноморця сказав, коли визначиться новий чемпіон УПЛ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
252
1 голос
«Це буде фінальний матч»: Судаков після розгрому Чорноморця сказав, коли визначиться новий чемпіон УПЛ
Георгій Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Атакувальний півзахисник Шахтаря Георгій Судаков прокоментував перемогу «гірників» над Чорноморецем (3:0) у 27 турі УПЛ через призму боротьби з Динамо за золоті нагороди поточного чемпіонату.

Георгій Судаков, який став автором одного з голів у ворота Чорноморця та допоміг Шахтарю розгромити одеситів у поєдинку  27-го туру УПЛ (3:0) певен, що вже наступними вихідними у «гірників» є всі шанси достроково захистити звання чемпіонів України. 

«Не можу сказати, що Чорноморець простий для нас суперник. Ми на кожен матч готуємося на 100%. Ми маємо ціль і до неї йдемо крок за кроком. Напевно, по рахунку так могло здатися.

Ми вперше за місяць маємо таку паузу п’ять днів, на шостий граємо. Тому, я впевнений, що ми встигнемо відновитися. І, я впевнений, що це буде фінальний матч (проти Динамо), від якого все залежить», – розповів Судаков у коментарі УПЛ ТБ.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Шахтар – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 27 турів Шахтар має в доробку 67 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відрив від київського Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі зіграє саме проти Динамо. Центральний поєдинок другого кола заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00. У випадки перемоги над киянами донецький клуб достроково стане новим чемпіоном УПЛ.
  • Георгій Судаков у сезоні 2023/24 провів у складі Шахтаря 32 поєдинки в усіх офіційних турнірах: вісім голів, шість результативних передач.