Ювілейний гол Сікана, пенальті і безпорадність Варакути: Шахтар розтрощив Чорноморець та відірвався від Динамо

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
217
1 голос
Ювілейний гол Сікана, пенальті і безпорадність Варакути: Шахтар розтрощив Чорноморець та відірвався від Динамо
Радість гравців Шахтаря. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Донецький Шахтар у поєдинку 27-го туру УПЛ розгромив Чорноморець (3:0) та знову збільшив відрив від Динамо перед очною дуеллю в українському Класичному.

Знаючи про результат гри між Динамо та Колосом (5:0), гравці Шахтаря на поєдинок проти Чорноморця вийшли максимально зарядженими і вже до 23 хвилини двічі забили одеситам.

Спершу своєї цілі досяг постріл з-за меж штрафного майданчика від Георгія Судакова, згодом удар головою Сікана (Данило забив десятий гол в УПЛ у цьому сезоні). В обох випадках із забитими голами Шахтарем є чимало питань до воротаря «моряків» Данила Варакути, точніше відсутності у нього належної реакції.

Не збавили оберти «гірники» і по перерві. До погрому справу довів Кевін, який чітко реалізував пенальті.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Шахтар – Чорноморець дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

27-й тур

Шахтар – Чорноморець 3:0 (2:0)

Голи: Судаков, 19, Сікан, 23, Кевін, 56 (пенальті).

  • Після 27 турів Шахтар має в доробку 67 залікових балів та займає першу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відрив від київського Динамо складає чотири очки.
  • Чорноморець після звітної гри залишився на десятому щаблі: 29 пунктів.
  • У наступному турі команда Маріно Пушича на формально домашньому полі зіграє проти київського Динамо. Центральний поєдинок другого кола заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Чорноморець у турі номер 28 вдома прийматиме харківський Металіст 1925. Гра в Одесі має відбутися 12 травня і розпочатися о 18:00.