«Ви про це ніколи не дізнаєтеся»: Ярмоленко про погром Колоса і мікроклімат в Динамо перед грою з Шахтарем

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
191
1 голос
«Ви про це ніколи не дізнаєтеся»: Ярмоленко про погром Колоса і мікроклімат в Динамо перед грою з Шахтарем
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Лідер київського Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував розгромну перемогу своєї команди над Колосом у матчі 27-го туру УПЛ (5:0), зазначивши, що зараз кожна вікторія для біло-синіх на вагу золота.

Київське продовжує гонитву за донецьким Шахтарем у чемпіонських перегонах УПЛ. Сьогодні біло-сині у поєдинку 27-го туру  розтрощили Колос (5:0). 

Одним з голів у воротах команди з Ковалівки відзначився лідер столичного клубу Андрій Ярмоленко, який після гри був небагатослівним, але конкретним, давши зрозуміти, що в колективі всі нині максимально сконцентровані на результаті.

«Виграли, тож настрій хороший. У першому таймі грали погано, після перерви відразу забили – й стало легше. 

Ми постійно розмовляємо в роздягальні. Але все, що відбувається в роздягальні, залишається там, і ви про це ніколи не дізнаєтеся. Ми розуміємо, що зараз у нас немає права на помилку», –  сказав Ярмоленко в коментарі пресслужбі Динамо.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Динамо – Колос дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 27 турів Динамо має в активі 63 залікові бали та займає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає одне очко.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють саме проти «гірників». Українське класичне заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Андрій Ярмоленко у поточному сезоні відіграв у футболці з літерою Д на серці 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: вісім голів, чотири результативні передачі.