Майбутнє Ярмоленка у Динамо під загрозою: Суркіс зробив неоднозначну заяву після погрому Колоса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
4777
3 голоси
Майбутнє Ярмоленка у Динамо під загрозою: Суркіс зробив неоднозначну заяву після погрому Колоса
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував перемогу над Колосом (5:0) у 27-му турі УПЛ. Бос біло-синіх вражений грою Андрія Ярмоленка і вважає, що він ще не один сезон може приносити користь клубу на полі, а не у кріслі спортивного директора.

Київське Динамо у поєдинку 27-го туру української Прем’єр-ліги декласувало Колос (5:0) чим не аби як потішило свого президента Ігоря Суркіса.

Найбільше після гри бос біло-синіх виписав компліментів на адресу лідера команди Олександра Шовковського Андрія Ярмоленка, який відзначився голом.

«Я йому щойно сказав: «Мені доведеться довго чекати, поки ти спортивним директором станеш». Якщо він у кожному матчі буде забивати.

Ярмоленко – клас, Ярмоленко – це капітан, тренер на футбольному полі, я би так сказав. Він дуже стимулює молодих хлопців, які бачать його кар'єру», – сказав Ігор Суркіс в коментарі  FootballHub.

▶️  Відео всіх голів у поєдинку Динамо – Колос дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 27 турів Динамо має в доробку 63 залікові бали та займає другу сходинку в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який передує у чемпіонських перегонах складає одне очко.
  • У наступному турі біло-сині на виїзді зіграють саме проти команди Маріно Пушича. Українське класичне заплановано на 11 травня. Початок гри у Львові о 18:00.
  • Андрій Ярмоленко у поточному сезоні відіграв у футболці з літерою Д на серці 18 поєдинків у всіх офіційних турнірах: вісім голів, чотири результативні передачі.