«Це скандалище»: Леоненко різко розкритикував Шевченка, Реброва й УАФ за їхній вчинок з легендою Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
9295
3 голоси
«Це скандалище»: Леоненко різко розкритикував Шевченка, Реброва й УАФ за їхній вчинок з легендою Динамо
Андрій Шевченко і Сергій Ребров. Фото: УАФ
Екснападник Динамо Віктор Леоненко прокоментував скандальну ситуацію щодо недопуску в Будинок футболу колишнього першого віцепрезидента УАФ Анатолія Дем’яненка.

Ексфорвард Динамо Віктор Леоненко в інтерв’ю FanDay.net відреагував на скандальну новину стосовно недопуску в Будинок футболу колишнього першого віцепрезидента УАФ Анатолія Дем’яненка.

«Я дзвонив Анатолію, питав, чи не бомбу він ніс. Він відповів, що ні. Але, може, і збрехав, раз його не пропустили в Будинок футболу. Зараз уже не Будинок футболу треба називати, а Пентагон. Щоб туди пройти, потрібні магнітні карти й заяву писати за пів року».

Леоненко висловив щире нерозуміння даного інциденту та дорікнув новому очільнику УАФ Андрієві Шевченку.

«Дурниць у нас вистачає! Мабуть, людина нічого не зробила для нашого футболу. Шева, напевно, забув, що Дем'яненко ще до нього прославляв київське Динамо».

На думку експерта, це справжній скандал.

«Це СКАНДАЛИЩЕ! Що може Дем'яненко зробити в Пентагоні, щоб його не пускати?! М'ячі та кубки поцупити кришталеві на першому поверсі? Так у нього своїх більше, ніж у Будинку футболу. Тому ця ситуація виглядає дуже нерозумно».

Також Леоненко не розуміє, навіщо головному тренеру національної збірної України ще й посада віцепрезидента УАФ.

«Я завжди буду підтримувати Шевченка і Реброва, але коли відбувається така ганьба, то.... Серьозі Реброву, напевно, замало звання головного тренера збірної й треба, щоб він був ще віцепрезидентом УАФ. Ну гаразд. Я зараз Реброва називатиму віцепрезидентом, а не головним тренером», – сказав Ребров.

  • Пізніше Дем'яненко розповів, що мав розмову з президентом УАФ Шевченком та владнав це непорозуміння;
  • Дем’яненко працював в команді колишнього голови асоціації Андрія Павелка;
  • За часи ігрової кар’єри Дем’яненко виступав за Динамо з 1979 по 1989 рр., а також з 1992 по 1993 рр. та провів 441 поєдинок, що є четвертим показником в історії клубу;
  • З 2005 по 2007 рр. Дем'яненко був головним тренером Динамо, з яким вигравав чемпіонат України, двічі національний Кубок та один Суперкубок країни;
  • Леоненко виступав у Динамо з 1992 по 1998 рр. та у 129 матчах забив 79 голів.