«Навіть паркуватися не дозволили біля Будинку футболу»: легенду Динамо не пустили в УАФ

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2456
1 голос
«Навіть паркуватися не дозволили біля Будинку футболу»: легенду Динамо не пустили в УАФ
Анатолій Дем'яненко. Фото: Google
Футбольний коментатор та телеведучий Ігор Циганик повідомив, що експерший віцепрезидент УАФ Анатолій Дем'яненко потрапив у немилість до нових керівників асоціації.

Колишній перший віцепрезидент УАФ Анатолій Дем'яненко віднедавна персона нон грата у столичному Будинку футболу. Про це розповів футбольний коментатор Ігор Циганик, якого такий стан справ відверто обурив.

«Днями почув неприємну інформацію від Анатолія Васильовича Дем’яненка. Він хотів зайти в УАФ, а його не пустили в середину. Навіть паркуватися не дозволили біля Будинку футболу. 

Це людина, яка грала на трьох чемпіонатах світу, легендарний футболіст для України. Він один більше зробив, ніж 95% людей, які зараз працюють в Будинку футболу. Так не можна до легенд, щоб там не було». 

На думку Циганика, таке відношення до легенди Динамо не прикрашає нинішню владу УАФ.

«Він був віцепрезидентом при минулій владі, але насамперед він футболіст, людина, яка віддала здоров’я заради футболу. Він – легенда. Він що, повинен дзвонити, щоб хтось його проводив в Будинок футболу? Як це так?», – розповів Циганик в ефірі своєї авторської програми на ютуб.

  • За час ігрової кар’єри Анатолій Дем'яненко захищав кольори Дніпра, київського Динамо, німецького Магдебурга та польського Відзева.
  • У якості тренера спеціаліст працював на чолі Динамо, ЦСКА ЗСУ, азербайджанського Нефтчі, Насафа з Узбекистана, луцької Волині та словацької Нітри.