Чому Шовковський замінив у матчі з Вересом таланта Динамо: журналіст підписав вирок гравцю киян

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
489
1 голос
Чому Шовковський замінив у матчі з Вересом таланта Динамо: журналіст підписав вирок гравцю киян
Тарас Михавко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Володимир Звєров пояснив, чому головний тренер Динамо Олександр Шовковський замінив Тараса Михавка на Олександра Сироту у матчі проти Вереса (3:0).

Вчора, 1 травня, у перенесеному матчі п'ятого туру чемпіонату України київське Динамо у домашньому поєдинку обіграло (3:0) рівненський Верес.

Володимир Звєров пояснив, чому Олександр Шовковський у цій грі вже у другому поспіль поєдинку замінив захисника Тараса Михавка. 

«‎Шовковський в другому матчі поспіль міняє Михавка. Хороший гравець, але поки що гравець молодіжного футболу. Я на цю тему спілкувався з багатьма тренерами та експертами і у всіх спільна думка, що в нього є інтелект, розуміння гри і всі дані для дорослого футболу в майбутньому, але він ще не готовий до швидкостей дорослого футболу».

Також журналіст зізнався, що очікує у наступній грі киян у складі не Михавка, а Сироту.

«Шовковський сказав, що в першому таймі матчу з Вересом не було першої передачі, а це робота, якою має займатися лівий центральний захисник Динамо, тому замість Михавка вийшов Сирота. І я не здивуюсь, якщо на останні матчі сезону сформується пара захисників Попов і Сирота ‎», – розповів Звєров у програмі ютуб-каналу «ПРОФУТБОЛ Digital».

  • У Динамо в активі 60 балів та друге місце у турнірній таблиці УПЛ. Кияни відстають від Шахтаря на чотири пункти.
  • У неділю, 5 травня, підопічні Шовковського зіграють домашній поєдинок проти Колоса. Старт гри заплановано на 15:30.