«Остання агонія цього вірусу»: Шовковський розповів про хворобу Суркіса

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
345
2 голоси
«Остання агонія цього вірусу»: Шовковський розповів про хворобу Суркіса
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський розповів, що вірус, який лютував у розташуванні столичного клубу, пішов на спад. Виявляється, їм перехворів і президент біло-синіх Ігор Суркіс.

Напередодні, 1 травня, було зіграно перенесений матч п’ятого туру української Прем'єр-ліги, у якому Динамо розтрощило Верес (3:0).

Після перемоги біло-синіх їх головний тренер Олександр Шовковський тішився не лише трьом заробленим очкам, а й тому, що в розташуванні його команди згасає невідомий вірус, який вклав на лікарняні ліжка кількох гравців та навіть президента столичного гранда Ігоря Суркіса.

«Президент клубу перехворів, і представники тренерського штабу. Сподіваємось, що це вже остання агонія цього вірусу. 

Ми проводимо усі необхідні медичні заходи для того щоб підтримувати імунну систему, але, на жаль, це ситуація, яку складно проконтролювати», – цитує Шовковського клубна пресслужба Динамо.

  • Після 26 турів Динамо має в активі 60 залікових балів та займає другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання від донецького Шахтаря, який продовжує утримувати лідерство в чемпіонських перегонах, складає чотири очки.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського вдома прийматиме ковалівський Колос. Поєдинок в Києві має відбутися 5 травня та розпочатися о 15:30.