«‎На Супрягу не схоже»: легенда Динамо назвав найважливіший поєдинок сезону для команди Шовковського

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
244
1 голос
«‎На Супрягу не схоже»: легенда Динамо назвав найважливіший поєдинок сезону для команди Шовковського
Максим Шацьких. Фото: Google
Колишній нападник київського Динамо Максим Шацьких, який зараз тренує узбекський Пахтакор, поділився думками про перемогу команди Олександра Шовковського над Дніпром-1 (2:1) в рамках 26-го туру УПЛ.

Максим Шацьких зізнався, що не очікував від Владислава Супряги результативної передачі на Владислава Ваната у грі проти Дніпра-1(2:1).

«На Супрягу не схоже, що він віддав передачу в цьому моменті. Молодець, росте хлопець. Якби це було раніше, то чи пробивав би він сам? Скоріш за все, так. Молодець, побачив Ваната в кращій позиції та віддав гольовий пас. Неважливо, хто заб’є, важливо – перемога».

Легенда Динамо вважає, що Супряга отримає шанс потрапити в основу столичного гранда, але він має приносити користь команді.

«Чи заслужив Супряга на шанс? Скільки б часу тобі не давали, навіть за цей короткий період потрібно старатися щось демонструвати і старатися приносити користь своїй команді. 

Заслужив чи не заслужив – я думаю, що в нього буде можливість вийти і у стартовому складі. Це вже залежить він тренерського штабу. Але найголовніше, повторюся, потрібно якомога більше приносити користі. Неважливо, скільки би у тебе не було часу – п’ять хвилин чи 20 – потрібно показувати свій особистий рівень».

Також ексбомбардир Динамо впевнений, що доля титулу чемпіонів України вирішиться у битві команди Шовковського з Шахтарем.

«Звичайно, ця перемога дасть Динамо емоційний заряд перед наступними матчами. Будь-яка звитяга, особливо на останніх секундах – це лише позитивні емоції. Значно легше готуватися до наступної гри, коли в тебе все добре, коли перемога за перемогою, ніж коли ти після поразки і тобі важко морально. 

Але, все-таки, я думаю, що одним з найважливіших матчів буде гра між Динамо та Шахтарем. Скоріш за все, там і буде все вирішуватися», – сказав Шацьких у коментарі Динамоманії.

  • Шацьких виступав за Динамо з 1999 по 2009 рік. За цей час він провів у складі киян 328 матчів, забив 141 гол та віддав 18 результативних передач.
  • У чемпіонаті України узбек забив 124 м'ячі, що є найкращим результатом в історії.
  • Супряга у цьому сезоні відіграв вісім поєдинків за Динамо та віддав дві гольові передачі.
  • Динамо провело 25 поєдинків, набрало 57 очок і посідає друге місце в турнірній таблиці УПЛ. 
  • У середу, 1 травня, біло-сині зіграють наступний матч в чемпіонаті України проти Вереса (15:30).