«Хотіли більше виграти, ніж суперник‎»: Вернидуб розкрив секрет перемоги над Металістом 1925

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
127
1 голос
«Хотіли більше виграти, ніж суперник‎»: Вернидуб розкрив секрет перемоги над Металістом 1925
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас (Кривий Ріг)
Головний тренер Кривбаса Юрій Вернидуб прокоментував підсумок матчу 26-го туру української Прем'єр-ліги проти харківського Металіста 1925, який його команда розтрощала з рахунком 3:0.

Юрій Вернидуб підбив підсумки гри 26-го туру УПЛ проти Металіста 1925 (3:0) та чітко пояснив, чому Кривбасу вдалося без зайвих нервів переграти колектив Віктора Скрипника. 

«З перших хвилин хотіли більше виграти, ніж суперник. Могли більше забити. Я задоволений хлопцями. 

Залишається чотири тури до кінця чемпіонату. Дніпро, Полісся дома, Динамо на виїзді, Минай. Будемо битися до кінця і життя покаже, яке місце займемо».

Також наставник криворіжців пояснив і тактичний аспект вікторії над харків’янами. 

«Ми добре розібрали суперника. Розуміли, що в атаці вони діють більше ромбом, а при захисті 4-4-2. Вивчили кожного гравця. Нам відступати неможливо, тому що далі будуть важчі ігри і треба було як швидше забити м’яч. 

Десь вище зустрічали і не давали практично нічого зробити», –  розповів Вернидуб в коментарі УПЛ ТБ.

  • Після погрому Металіста 1925 команда Юрія Вернидуба має в доробку 54 очки та займає третю сходинку у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги.
  • У наступному турі Кривбас на виїзді зіграє проти Дніпра-1. Центральний поєдинок 27-го туру заплановано на 6 травня. Гра у Дніпрі має розпочатися о 13:00.