«Не багато таких гравців у Європі»: у Шахтарі розкрили суму, яку хочуть отримати за трансфер Судакова

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
44
1 голос
«Не багато таких гравців у Європі»: у Шахтарі розкрили суму, яку хочуть отримати за трансфер Судакова
Георгий Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна вважає, що хавбек «гірників» Георгій Судаков є унікальним гравцем, який коштує щонайменше 60 мільйонів євро.

Даріо Срна вкотре дав зрозуміти, що Георгій Судаков покине розташування донецького клубу лише у тому випадку, якщо Шахтарю запропонують за нього великі гроші.

«Президент Шахтаря хоче отримати за Судакова великі гроші. Якби він хотів отримати 40-45 мільйонів, то вже віддав би Наполі. Судаков – унікальний футболіст. Він виконує божевільний обсяг роботи, має голову на плечах. Не так багато таких гравців у Європі.

Судаков піде за дуже велику суму – впевнений, що це понад 60 мільйонів євро. І він вартує таких грошей», – сказав Срна в інтерв’ю ютуб-каналу КДК.

  • Після звитяги у поєдинку із луганською Зорею у 25-му турі (2:1) Шахтар має в доробку 58 залікових балів і одноосібно займає першу сходинку у турнірній таблиці УПЛ. Відрив від київського Динамо складає чотири очки.
  • У наступному турі «гірники» на виїзді зіграють проти ЛНЗ. Поєдинок у Черкасах заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 15:30.
  • Георгій Судаков в сезоні 2023/24 років провів у складі Шахтаря 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах, де приймали участь «гірники»: сім голів, три результативні передачі.
  • Згідно з прайс-листом від Transfermarkt 21-річний хавбек коштує 25 мільйонів євро.