«Не зрозумів англійську»: як гравця Кривбаса затримали в аеропорту – кумедна історія

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
49
1 голос
«Не зрозумів англійську»: як гравця Кривбаса затримали в аеропорту – кумедна історія
Іван Дібанго. Фото: Google
Камерунський захисник криворізького Кривбасу Іван Дібанго згадав про кумедну історію, яка сталася з його одноклубником Максимом Задеракою в аеропорту.

Іван Дібанго в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів, як його партнер по команді Максим Задерака потрапив у курйозну ситуацію через незнання англійської мови.

«‎Кумедна ситуація була на зборах в Іспанії. Коли ми в аеропорту віддавали свій багаж на літак, Задерака дещо затримався та працівник аеропорту запитав у нього, чи є в маленькій сумці, яку він бере з собою, якась електроніка. Макс не зрозумів англійську, й ніхто не міг йому допомогти, адже всі відійшли вже далеко».

Камерунець зізнався, що зі сторони було смішно спостерігати за переживаннями його одноклубника.

«Через деякий час, коли він вже затримувався, а вже підходив час вильоту, Задерака почав нервувати через те, що його не пропускали. Але він все ж здався та просто віддав свою маленьку сумку в багажне відділення. Це було дійсно смішно‎», – сказав Дібанго.

  • Дібанго виступав у Кривбасі на правах оренди, але у лютому нинішнього року криворізьці не пожалкували заплатити естонській Левадії 500 тисяч євро. 
  • У поточному сезоні у всіх офіційних турнірах за команду Юрія Вернидуба захисник зіграв 26 зустрічей, забив один гол та віддав шість асистів.
  • Угода між гравцем та клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює оборонця в один мільйон євро.