«Не втрачаю надію»: Зірка УПЛ рветься у збірну Камеруну та товаришує із сином Ето’О

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
48
1 голос
«Не втрачаю надію»: Зірка УПЛ рветься у збірну Камеруну та товаришує із сином Ето’О
Іван Дібанго. Фото: Google
Камерунський захисник криворізького Кривбасу Іван Дібанго розповів про бажання потрапити до збірної своєї країни та зізнався, що дружить з сином ексфорварда Барселони Самюеля Ето’О.

Іван Дібанго в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua заявив, що хоче потрапити до збірної Камеруну, але відзначає, що конкуренція дуже висока.

«Поки жодних розмов про це не ведеться, але я продовжує сумлінно працювати на футбольному полі та чекати виклику. Насправді там дуже багато талановитих зіркових футболістів, тому до головної команди потрапити доволі складно. Але я не втрачаю надію, що колись мене помітять. Все можливо‎».

Легіонер Кривбаса сказав, що товаришує з сином колишнього нападника Реала та Барселони Самюеля Ето’О.

«‎Товаришую з Етьєном Ето’О (син Самюеля Ето’О, – прим. Sport-express.ua), з яким грав за Камерун U-20. Наразі він виступає в Іспанії (Уніон Колладо з нижчих іспанських ліг, – прим. Sport-express.ua). В принципі більше друзів у збірній не маю», – сказав Дібанго.

  • Кривбас підписав Дібанго з естонської Левадії у лютому нинішнього року за 500 тисяч євро. Перед цим камерунець виступав у криворізькій команді на правах оренди.
  • У нинішньому сезоні у всіх офіційних турнірах за свою команду оборонець провів 26 матчів, забив один гол та віддав шість результативних передач.
  • Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює футболіста в один мільйон євро.