А що Шовковський? Луческу провів розмову з гравцями Динамо перед матчем з Дніпром-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
209
1 голос
А що Шовковський? Луческу провів розмову з гравцями Динамо перед матчем з Дніпром-1
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер київського Динамо Мірча Луческу завітав на базу столичного клубу та поспілкувався зі своїми колишніми підопічними в присутності чинного керманича Олександра Шовковського.

Мірча Луческу все ще перебуває у Києві. Слідом за візитом на стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського, де румунський фахівець наживо дивився поєдинок 25-го туру УПЛ між Динамо та Поліссям (3:0), він відвідав і базу столичного клубу в Конча-Заспі.

«Приємною несподіванкою для динамівців стала поява на базі колишнього наставника Мірчі Луческу, який також сказав кілька теплих слів гравцям, радо поспілкувався з тренерами, адміністраторами, медичним штабом та працівниками клубу», – проінформувала пресслужба Динамо.

Що саме говорив Луческу, лишилося загадкою.

  • Після 25-ти турів (24 зіграних матчі) Динамо має в доробку 54 залікові бали. Кияни займають другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає чотири пункти.
  • В наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді зіграє проти Дніпра-1. Поєдинок у Дніпрі заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 13:00.