Динамо жорстко помстилося Поліссю: Шовковський і Ко взяли реванш і розгромили гостей на очах Реброва і Луческу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
608
2 голоси
Динамо жорстко помстилося Поліссю: Шовковський і Ко взяли реванш і розгромили гостей на очах Реброва і Луческу
Олег Кудрик та Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
У неділю, 21 квітня, Динамо вдома розгромило Полісся (3:0) у рамках 25-го туру чемпіонату України. Владислав Ванат забив свій 12-й гол у сезоні. Кияни змогли помститися супернику за поразку 2:3 у першому колі.

Динамо розгромило Полісся (3:0) у 25-му турі УПЛ.

⚽️ Відео голів матчу Динамо – Полісся дивіться у нашому телеграм-каналі

Полісся змогло протриматися півгодини матчу, після чого на 32-й хвилині вихід віч-на-віч із голкіпером після передачі від Андрія Ярмоленка реалізував Владислав Ванат. Форвард закріпився на першій сходинці у рейтингу бомбардирів, забивши 12-й гол у сезоні.

В другому таймі перевагу киян подвоїв Микола Шапаренко. Після паса від Костянтина Вівчаренка йому вдався красивий обвідний удар у кут воріт суперника.

Максимально ускладнив ситуацію своїй команді Василь Кравець, який на 63-й хвилині вилучився з поля за другий «гірчичник».

На 77-й рахунок до розгромного довів Віталій Буяльський. Динамівці накрили захисників Полісся перед власними воротами, після чого хавбек отримав м’яч буквально перед порожніми воротами від Ваната.

Відзначимо, що гру команд приїхали подивитися троє колишніх тренерів Динамо: Олег Лужний, Сергій Ребров і Мірча Луческу.

21 квітня. УПЛ. 25 тур. 18:00. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського

Динамо – Полісся – 3:0

Голи: Ванат, 32, Шапаренко, 52, Буяльський, 77

Вилучення: Кравець, 63

  • Полісся посідає шосту сходинку в таблиці, маючи в активі 39 очок. У наступному турі 29 квітня підопічні Сергія Шищенка вдома приймуть Ворсклу;
  • Динамо знаходиться на другому місці, набравши 54 бали (одна гра в запасі). 27 квітня біло-сині в гостях протистоятимуть Дніпру-1.