Не тільки друг Мілевського: Вацко розсекретив ще одну людину, яка пропонувала гравцям Минаю здати матч Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
466
1 голос
Не тільки друг Мілевського: Вацко розсекретив ще одну людину, яка пропонувала гравцям Минаю здати матч Динамо
Віктор Вацко. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Віктор Вацко розповів, що не тільки друг Артема Мілевського Сергій Третьяк намагався підкупити гравців Минаю перед грою з Динамо.

У суботу, 20 квітня, українська преса опублікувала новину, що друг Артема Мілевського Сергій Третьяк намагався підкупити двох гравців Минаю, щоб футболісти «‎злили» поєдинок з Динамо в рамках 25-го туру УПЛ.

Журналіст-блогер Володимир Звєров спростував участь товариша ексфорварда киян у цій скандальній ситуації.

Віктор Вацко додав нових подробиць, заявивши, що знає ще одну особу, яка причетна до цієї ситуації та скандально відома в Україні.

«Наскільки мені відомо, на футболістів Миная була спроба вийти і від інших людей. Пам’ятаєте чудака, який кілька років тому потрапив навіть на шпальти англійських видань. Чудак під час Меморіалу Макарова в Києві грав у штанах і ходив по телефону говорив під час футбольного матчі».

Коментатор стверджує, що Володимир Козленко вже був причетний до підкупу гравців шість років тому.

«Його прізвище потім ще фігурувало в матчах з фіксованими результатами у 2018 році, коли всіх пакували серйозно. Його прізвище Козленко чи Козлов,  вже не згадаю (Володимир Козленко, – прим. Sport-express.ua). 

Наскільки я чув, він причетний до історії Минай – Динамо. Була пропозиція гравцям Минаю програти за гроші з різницею у три м’ячі. Програли у два. Значить – не спрацювало», – сказав журналіст в ефірі авторського шоу на Ютубі.

Нагадаємо, що взимку 2015-го року хавбек новокаховської Енергії Володимир Козленко під час товариського поєдинку з донецьким Олімпіком проніс на поле телефон, який сховав у підштаниках.

Під час гри футболіст кілька разів діставав мобільний та телефонував комусь.

  • Минай посідає останнє місце в турнірної таблиці чемпіонату України, маючи 16 очок після 25 зіграних поєдинків.
  • Наступний матч УПЛ закарпатський клуб проведе 27 квітня проти одеського Чорноморця.