Вчетверте за сезон: вболівальники Шахтаря обрали найкращого гравця березня

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
99
1 голос
Вчетверте за сезон: вболівальники Шахтаря обрали найкращого гравця березня
Георгий Судаков. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Атакувального півзахисника донецького Шахтаря Георгія Судаков було визнано найкращим гравцем помаранчево-чорних у березні за підсумками онлайн-голосування, проведеного серед фанів «гірників».

Георгій Судаков продовжує збирати індивідуальні нагороди. Саме атакувального півзахисника Шахтаря в березні знову визнано найкращим гравцем команди Маріно Пушича за версією вболівальників донецького клубу.

Ця нагорода стала вже четвертою у поточному сезоні для Судакова. Його також визнавали найкращим у вересні, жовтні та листопаді.

У березні Судаков провів п'ять поєдинків, у яких відзначився трьома голами та двома асистами.

  • Після перемоги над Зорею у 25-му турі Шахтар має в доробку 58 залікових балів і одноосібно очолює турнірну таблицю української Прем’єр-ліги. Відрив від Динамо, кияни тримаються другими, складає чотири очки.
  • У наступному турі «гірники» на виїзді зіграють проти абсолютного дебютанта УПЛ ЛНЗ з Черкас. Поєдинок заплановано на 27 квітня. Початок матчу о 15:30.
  • В поточному сезоні Георгій Судаков провів у складі донецького Шахтаря 30 поєдинків у всіх офіційних турнірах: сім голів, три результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного хавбека в 25 мільйонів євро.