Буткевич не взяв гроші Ахметова перед битвою з командою Суркіса: цікаві деталі щодо матчу Динамо та Полісся

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
815
1 голос
Буткевич не взяв гроші Ахметова перед битвою з командою Суркіса: цікаві деталі щодо матчу Динамо та Полісся
Геннадій Буткевич. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Ігор Циганик розповів цікаві подробиці, що передували поєдинку київського Динамо ти житомирського Полісся (3:0) в 25-му турі УПЛ.

У зустрічі 25-го туру чемпіонату України київське Динамо розгромило житомирське Полісся з рахунком 3:0 та зміцнило своє перебування на другій позиції турнірної таблиці національної першості.

Ігор Циганик в ефірі авторської програми на Ютубі розповів, що Полісся відмовилося від фінансової стимуляції з боку донецького Шахтаря на гру зі столичним грандом. У житомирському клубі заявили, що достатньо забезпечують власних футболістів, щоб ті викладалися на повну у матчі з Динамо.

  • Динамо знаходиться на другому місці, набравши 54 бали та маючи одну гру в запасі. У наступній грі кияни, 27 квітня, в гостях протистоятимуть Дніпру-1.
  • Полісся посідає шосту сходинку в таблиці УПЛ, маючи в активі 39 очок. У наступній зустрічі, 29 квітня, житомирці вдома приймуть Ворсклу.
  • Шахтар має в активі 58 очок та одноосібно очолює турнірну таблицю УПЛ. У наступному турі команда Маріно Пушича на виїзді, 27 квітня, зіграє проти ЛНЗ.