В Динамо лютує вірус: Шовковський розповів, які гравці постраждали від інфекції

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
196
1 голос
В Динамо лютує вірус: Шовковський розповів, які гравці постраждали від інфекції
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо (Київ)
Головний тренер київського Динамо Олександр Шовковський підбив підсумки поєдинку-догравання 16-го туру УПЛ проти Минаю (3:1). Наставник киян пояснив, що Володимир Бражко пропускав гру не через травму, а якесь інфекційне захворювання.

Олександр Шовковський максимально виважено і без емоцій прокоментував перемогу своїх підопічних над Минаєм (3:1) у відкладеному поєдинку 16-го туру УПЛ.

«Нарешті, ми зіграли цей матч. Ми дали можливість зіграти тим гравцям, які багато пропустили, планували заміни. 

В принципі, готувались до цієї гри традиційно. Ми розуміємо, що нам важливо у кожній грі перемагати, для нас кожна гра – це фінал». 

Найбільше представників ЗМІ турбувало те, чому гру проти закарпатського клубу пропускав ключовий півзахисник біло-синіх Володимир Бражко і чи немає в нього раптом пошкодження. Шовковський заспокоїв і пояснив, у чому причина.

«У нас є якась застуда чи інфекція в команді. Після гри з ЛНЗ захворів Нещерет, вночі перед грою з Олександрією піднялася висока температура у Сироти, він був виключений з заявки на гру. Після гри з Олександрією так само захворів Бражко – у нього була висока температура, тож він не зміг взяти участь у грі з Минаєм», – наводить слова Шовковського пресслужба Динамо. 

▶️  Відео всіх голів у матчі Минай – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після 24-х турів (23 зіграні матчі) Динамо має в активі 51 заліковий бал. Такий доробок дозволяє біло-синім займати другий щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає один пункт, але «гірники» провели на гру менше.
  • В наступному турі підопічні Олександра Шовковського вдома прийматиме житомирське Полісся. Поєдинок заплановано на 21 квітня. Початок гри в Києві о 18:00.