Тріумф представників Динамо: УПЛ назвала найкращих тренера і гравця 24-го туру

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
80
1 голос
Тріумф представників Динамо: УПЛ назвала найкращих тренера і гравця 24-го туру
Володимир Бражко та Олександр Шовковський. Фотоколаж: УПЛ
Українська Прем’єр-ліга підбила підсумки голосування за звання найкращого гравця і тренера за підсумками 24-го туру. Обидві нагороди здобули представники київського Динамо – півзахисник Володимир Бражко та головний тренер біло-синіх Олександр Шовковський.

За вольову перемогу над Олександрією в меншості (1:0). За підсумком матчів 24-го туру УПЛ, які було зіграно минулими вихідними, традиційні нагороди найкращого гравця та тренера отримали представники найтитулованішого клубу України київського Динамо.

  • У голосуванні серед футболістів переміг хавбек біло-синіх Володимир Бражко. Він набрав 78% голосів в Instagram і 65% у Google Form. 

Бражко випередив у голосуванні форварда луганської Зорі Ігоря Горбача, захисника харківського Металіста 1925 Максима Імерекова і хавбека черкаського ЛНЗ Геннадія Пасіча.

  • Найкращим тренером туру визнали керманича Динамо Олександра Шовковського. Фахівець удостоївся 70% голосів уболівальників в Instagram і 55% у Google Form. 

Конкурентами Шовковського були Юрій Коваль (Зоря, Луганськ), Віктор Скрипник (Металіст 1925, Харків) і Віталій Пономарьов (Рух, Львів).

  • Після 24-х турів лідером чемпіонських перегонів є донецький Шахтар. У команди Маріно Пушича 52 залікові бали в доробку.
  • «Гірники» випереджають київське Динамо, яке тримається другим на чотири очки за рівної кількості зіграних матчів.