Півзахисник збірної України повідомив, коли відновиться після травми: гравець відреагував на інтерес Жирони

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
149
1 голос
Півзахисник збірної України повідомив, коли відновиться після травми: гравець відреагував на інтерес Жирони
Олександр Піхальонок. Фото: СК Дніпро-1
Один з лідерів Дніпра-1, який пропускав останню гру СК проти Металіста 1925 (1:1), Олександр Піхальонок розповів, що нічого конкретного про інтерес до себе Жирони не чув і, що його відновлення займе близько трьох тижнів.

Зіграти в заключних поєдинках сезону шанс має. Мова про ключового півзахисника Дніпра-1 Олександра Піхальонка, який лише в якості глядача переглядав поєдинок своїх одноклубників у 24-го турі УПЛ проти Металіста 1925 (1:1).

«У мене надрив переднього м’яза стегна. Думаю, що моє відновлення триватиме близько трьох тижнів.

У мене був спазм, потім біль минув, але не до кінця. Очевидно, потрібно було відразу зробити обстеження. Всі ми поквапилися і, на жаль, травма далася взнаки. Причому травма трапилася в абсолютно звичному моменті. Мені зробили МРТ та побачили надрив».

Поки Піхальонок має трохи більше вільного часу ніж завжди в нього поцікавились, як він реагує на інтерес до себе з боку європейських клубів, зокрема іспанської Жирони.

«Не особливо читаю такі новини. Та й ставлюся до таких публікацій обережно. У мене контракт із Дніпром-1. Зрозуміло, що влітку відкриється трансферне вікно, і новин буде багато. Для мене зараз головне відновитися після травми», – розповів Піхальонок в інтерв’ю Sportarena.

  • В поточному сезоні Олександр Піхальонок провів за Дніпро-1 29 поєдинків у всіх офіційних турнірах: шість голів, шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного центрального півзахисника у п’ять мільйонів євро.