«Це вже історія»: Бутко висловився про заборгованості у Зорі, інтерес з боку інших клубів та амбітну ціль

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
62
1 голос
«Це вже історія»: Бутко висловився про заборгованості у Зорі, інтерес з боку інших клубів та амбітну ціль
Богдан Бутко. Фото: Google
Захисник луганської Зорі Богдан Бутко прокоментував інформацію про заборгованість клубу та розповів про інтерес до нього з боку інших команд.

Богдан Бутко впевнений, що Зоря може фінішувати вище середини турнірної таблиці УПЛ. Для цього луганцям потрібно перемагати у кожному поєдинку.

«Півроку ми втратили і зараз потрібно вигравати кожну гру. І тоді може бути якийсь результат: четверте, п’яте, шосте місце. Чому ні. Як я рахував? Легко. Потрібно вигравати кожну гру».

Капітан запевнив, що ніякої заборгованості у Зорі перед гравцями вже немає.

«Чи можна говорити, зо інцидент повністю вичерпано? Так. Це вже історія. Всі бачать, що ми працюємо і показуємо результат. Заборгованості по зарплатні немає». 

Також Бутко зізнався, що є клуби які ним цікавляться.

«Інтерес [до мене] від команд є, і це дуже добре. Чесно кажучи, зараз я хочу тільки футболу, а коли закінчиться сезон, будемо дивитися. Керівництво Зорі теж зі мною спілкувалося. Будемо чекати і розмовляти зі всіма», – сказав Бутко у коментарі ТаТоТаке.

Зазначимо, що сайт Sport-express.ua у березні зв’язувався із чинними та колишніми гравцями луганців, аби розібратися із ситуацією щодо боргів.

  • Зоря після 22-х зіграних поєдинків має у своєму активі 26 очок та десяте місце у турнірній таблиці УПЛ.
  • Бутко у нинішньому сезоні зіграв за луганців у семи матчах та віддав одну результативну передачу. Його контракт з командою завершується у травні цього року.