Названо найкращий матч Динамо під керівництвом Шовковського: яка гра вразила журналіста

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
333
1 голос
Названо найкращий матч Динамо під керівництвом Шовковського: яка гра вразила журналіста
Олександр Шовковський. Фото: Google
Відомий український футбольний журналіст Володимир Звєров поділився думками про перемогу київського Динамо над луганською Зорею (3:0) у перенесеному поєдинку шостого туру УПЛ.

Вчора, 4 квітня, київське Динамо впевнено обіграло луганську Зорю в рамках перенесеного шостого туру УПЛ з рахунком 3:0.

Володимир Звєров зізнався, що вражений виступом підопічних Олександра Шовковського та назвав цю гру найкращою у киян за нинішнього головного тренера.

«Восени атака Динамо могла виграти в захисту команди або захист в атаки, а із Зорею у динамівців була чітка перевага над суперником у всіх лініях», – розповів Звєров в ефірі ПроФутбол Digital.

  • Після 22-х турів (20 зіграних матчів) Динамо має в активі 44 залікові бали, які дозволяють столичній команді займати третє місце у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає два пункти.
  • У наступному турі Динамо вдома прийматиме черкаський ЛНЗ. Поєдинок у Києві має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.