Динамо розгромило Зорю у перенесеному матчі УПЛ: команда Шовковського увійшла до топ-3, витіснивши Дніпро-1

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
180
1 голос
Динамо розгромило Зорю у перенесеному матчі УПЛ: команда Шовковського увійшла до топ-3, витіснивши Дніпро-1
Радість динамівців після голу Олександра Андрієвського. Фото: УПЛ
Київське Динамо у перенесеному поєдинку шостого туру української Прем’єр-ліги впевнено перемогло луганську Зорю (3:0) та вперше за дуже тривалий час увірвалося до першої трійки.

Не минуло й місяця. Не так давно, а саме 12 березня, Динамо та Зоря грали між собою в рамках 21-го туру УПЛ і тоді кияни на добряче пропорошеному полі рідного стадіону без проблем переграло знекровлену Зорю (2:0). Й от – нове побачння на тому ж місці. 

Сьогодні погода у Києві була відмінною, а тому і голи посипалиси немов з рогу достатку від початку. Вже на сьомій хвиліині голкіпера Зорі Олександра Сапутіна засмутив  його тезка Андрієвський. 

А на 22-му оберті хвилинної стрілки голом-красенем відзначився Владислав Кабаєв, який пальнув у дев'ятку і передав привіт колишнім одноклубникам. В обох випадках асистував партнерам Микола Шапаренко, який, схоже, нарешті спіймав свою гру. 

Здавалося б Зоря посиплеться, але – ні. На третій гол від киян довелося чекати аж до 67-ї хвилини, коли залишений без опіки на дальній стійці Володимир Бражко замкнув скидку після кутового від Андрія Ярмоленка.

▶️  Відео всіх голів у матчі Зоря – Динамо дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

Україна. Прем’єр-ліга

6-й тур

Зоря – Динамо 0:3 (0:2)

Голи: Андрієвський, 7, Кабаєв, 22, Бражко, 67.

  • Після 22-х турів (20 зіграних матчів) Динамо має в доробку 44 залікові бали, які дозволяють команді Олександра Шовковського займати третій щабель у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. Відставання киян від донецького Шахтаря, який окупував перший щабель, складає два пункти.
  • Зоря своєї турнірної дислокації не змінила. Команда Юрія Коваля з 22-ма заліковими балами тримається на 12-му щаблі.
  • У наступному турі Динамо вдома прийматиме черкаський ЛНЗ. Поєдинок у Києві має відбутися 8 квітня. Початок гри о 15:30.