Ярмоленку запропонували випити пива прямо під час розминки: реакція легенди Динамо потрапила на відео

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
115
1 голос
Ярмоленку запропонували випити пива прямо під час розминки: реакція легенди Динамо потрапила на відео
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо (Київ)
Під час поєдинку 22-го туру української Прем'єр-ліги між полтавською Ворсклою та київським Динамо (1:5), місцеві вболівальники жартома провокували лідера било-синіх Андрія Ярмоленка випити пива.

На провокацію не піддався, але відреагував – щирою посмішкою. Мова про Андрія Ярмоленка, якого, під час гри з Ворсклою у 22-му турі (1:5) у Полтаві, місцеві фани намагалися спокусити. 

Чоловіки на трибунах місцевого стадіону гучно пропонували Ярмоленку разом почаркувати! Тобто випити пива. Андрій лише посміхнувся, а згодом вийшов та забив один з п’яти голів Динамо Ворсклі.

▶️  Відео, як Андрію Ярмоленку пропонували сходити на пиво, дивіться за ПОСИЛАННЯМ 

  • Після перемоги над Ворсклою Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають у доробку 41 очко. Відставання від Шахтаря, який окупував перший рядок, складає п’ять пунктів.
  • У наступному турі команда Олександра Шовковського на виїзді (формально) зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок в Києві заплановано на 4 квітня. Початок гри о 15:30.
  • Андрій Ярмоленко провів за Динамо у поточному сезоні десять матчів в усіх офіційних турнірах: п’ять голів, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 34-річного правого вінгера в два мільйони євро.