Ярмоленко долучився до розгрому Ворскли своїм голом: Динамо продовжує боротьбу за чемпіонство

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
246
0 голосів
Ярмоленко долучився до розгрому Ворскли своїм голом: Динамо продовжує боротьбу за чемпіонство
Ворскла – Динамо. Фото: Google
У матчі 22-го турі чемпіонату України полтавська Ворскла приймала у домашньому поєдинку київське Динамо. Поєдинок завершився впевненою перемогою гостей.

Сьогодні, 31 березня, відбувся матч 22-го туру УПЛ. Полтавська Ворскла у домашньому поєдинку розгромно поступилася київському Динамо.

Перший тайм розпочався з голу Владислава Ваната, який після чудової передачі Олександра Сироти відкрив рахунок.

Далі у Полтавській області розпочалася повітряна тривога, яка тривала близько години.

Після відновлення гри Володимир Бражко подвоїв перевагу киян у матчі, після чого команди одразу розпочали другу половину зустрічі.

Вже на 47-й хвилині поєдинку Микола Шапаренко довів рахунок до розгромного, реалізувавши пенальті. Через півгодини півзахисник киян оформив дубль.

А вже через хвилину відзначився і Андрій Ярмоленко, який появився на полі вперше з 1 жовтня. Нагадаємо, що вінгер киня пропустив декілька місяців через травму коліна.

Через п'ять хвилини Микола Ковталюк зумів скоротити відставання у рахунку, проте цей гол вже ні на що не впливав – Динамо здобуло впевнену виїзну перемогу.

Голи можете переглянути у нашому телеграм-каналі

Чемпіонат України. 22-й тур

Ворскла – Динамо – 1:5

Голи: Ковталюк, 83 – Ванат, 30, Бражко, 45+3, Шапаренко, 47 (пенальті), 77, Ярмоленко, 78

31 березня. 15:30. Полтава. Стадіон «Ворскла» імені Олексія Бутовського

  • Полтавський клуб програв свій другий поєдинок УПЛ поспіль, а команда Шовковського продовжила свою безпрограшну серію у чемпіонаті до дев'яти ігор.
  • Поразка залишила Ворсклу на сьомому місці в турнірній таблиці з 29 очками в активі. У Динамо наразі 41 бал та четверте місце.
  • У наступному матчі чемпіонату України Ворксла зіграє на виїзді проти Кривбасу. Гру заплановано на 8 квітня. Початок о 18:00.
  • Динамо у той же день поміряється силами з ЛНЗ у домашній грі. Матч розпочнеться о 15:30.