«Гріх було не забити після такої передачі»: Ярмоленко прокоментував свій гол у ворота Ворскли

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
115
0 голосів
«Гріх було не забити після такої передачі»: Ярмоленко прокоментував свій гол у ворота Ворскли
Андрій Ярмоленко, фото: Динамо
Форвард Динамо Андрій Ярмоленко прокоментував своє повернення на поле, яке він відзначив голом, у матчі 22-го туру УПЛ против Ворскли (5:1).

Ярмоленко прокоментував своє повернення у матчі УПЛ проти Ворскли. Андрій розповів, як проходило його відновлення.

«Звичайно, радий повернутися. Позаду майже шість місяців важкої роботи. Це дуже емоційний момент для мене – повернутися після травми. Перш за все, хочу подякувати всьому нашому медичному складу – лікарям, масажистам, усім, хто працював зі мною протягом усього цього часу. Інколи через мене залишалися на базі, не їхали додому. Я їм дуже вдячний». 

Також лідер Динамо прокоментував свій гол.

«Бражко віддав чудову передачу. Потрібно було забивати, що я і зробив. Гріх було не забити після такої передачі. Цей гол – заслуга Бражка», – сказав Ярмоленко в коментарі для УПЛ ТБ.
  • Після перемоги над Ворсклою Динамо залишилося на четвертій сходинці у турнірній таблиці української Прем’єр-ліги. Кияни мають 41 очко.
  • У наступному матчі команда Олександра Шовковського на виїзді (формально) зіграє проти луганської Зорі. Поєдинок заплановано на 4 квітня.
  • Ярмоленко відіграв за Динамо у цьому сезоні десять матчів в усіх офіційних турнірах: на його рахунку п’ять голів та одна результативна передача.